fredag den 29. november 2013

Tun-dip

Snack-mad er noget af det bedste... Ja hvem kan ikke lide at snacke? Jeg elsker det ihvertfald! Normalt laver vi altid humus, men jeg er ved at blive lidt træt af det. Derfor lavede vi denne lækre tun-dip, for at få lidt afveksling fra vores ellers all-time snack-favorit nemlig humus! Denne tun-dip smager skønt, og den er perfekt med grøntsagsstænger eller kiks :-)


Tun-dip
Ingredienser:
1 lille håndfuld frisk persille
30 g valnødder
1 forårsløg
20 g mayonnaise
170 g flødeost naturel
90 g dåse tun
1 spsk citron saft
Salt
Peber

Fremgangsmåde: 
  • I en blender blendes valnødder, persille, forårsløg  
  • Tilsæt resten af ingredienserne
  • Blend til du har en passede konsistens til din tun-dip 
  • Server straks eller stil i køleskabet
  • Server med kiks eller med gulerods-, agurke- eller selleristænger 


Bettina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar