lørdag den 1. marts 2014

Hvidkålsalat med mormordressing

Det er 5-6 år siden, jeg sidst har spist salat med mormordressing, men det er jo fjollet, for mormordressing er virkelig lækkert og en meget anderledes dressing end alle andre dressinger! Da jeg havde en smule fløde, der skulle bruges, og en madpakke der skulle laves, kom jeg på, at lave denne hvidkål-granatæble salat med mormor dressing. Super vellykket hvis jeg selv skal sige det, for det smagte virkelig skønt :-) Prøv denne anderledes salat med den skønne dressing, du vil ikke fortryde det!


Tip: tag alle kerner ud af granatæblet, når du køber det, så har du altid granatæblekerner lige til at drysse på morgenmaden eller på en salat ligesom her, og de holder sig fint i omkring 1 uge

Hvidkålsalat med mormordressing (1 pers.)
Ingredienser:
150-200 g hvidkål
1 håndfuld granatæblekerner

Ingredienser dressing:
1/2 dl fløde
1/4 citron (saften herfra)
1-2 tsk sukker 
Salt
Peber

Fremgangsmåde:
  • Snit hvidkålen i tynde skiver (nemmest på et mandolinjern)
  • Drys granatæblekerner på salaten
  • For at lave dressingen piskes fløde med citron, sukker, salt og peber indtil alt er godt blandet
  • Dressingen skal ikke piskes til skum, men skal bare piskes så den bliver tykkere i konsistensen
  • Når salaten skal spises, hældes dressingen over salaten

Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar