torsdag den 25. september 2014

Æggesalat

Herhjemme elsker vi rugbrød, så det hænder, at vi får rugbrød til aftensmad. En af disse aftener med rugbrød på menuen lavede jeg også denne lækre æggesalat. Denne æggesalat smager så godt, og vi har ofte lavet den tidligere. Det er jo nærmest ikke nogen opskrift fordi det er så simpelt, men det smager sindssygt godt, og så er det virkelig billig pålæg og helt sikkert også sundere end den udgave, man kan købe i butikkerne.


Æggesalat (pålæg til 6-8 stk rugbrød)
Ingredienser:
4 hårdkogte æg
1 spsk mayonaise
2-3 spsk skyr/cremefraise
1 tsk karry
Salt
Peber



Fremgangsmåde:

  • Kog æggene i 10 minutter eller indtil de er hårdkogte
  • Pil æggene, skær dem i tern og kom dem i en skål
  • Bland med mayonaise, skyr/cremefraise og karry
  • Smag til med salt og peber og evt lidt ekstra karry 




Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar