torsdag den 4. september 2014

Southern fried chicken

Herhjemme er vi store fans af kød, så da min kæreste en dag kiggede i hans Brødrene Price kogebøger for aftensmads inspiration, sprang deres opskrift på southern fried chicken ham i øjnene. Når vi spiser kyllingelår, er de ofte lavet i ovnen og krydret med masse salt og andre krydderier, hvilket godt kan blive lidt kedeligt i længden. Denne nye måde at lave kyllingelår på, vil vi derfor snart bruge igen, for det er virkelig lækkert og smagfuldt!


Southern fried chicken (3-4 personer)
Ingredienser:
8 kyllingelår (eller en hel kylling skåret i sykker)
4-5 spsk mel
1 spsk tørret oregano
1 spsk hvidløgspulver
1 spsk paprika
1/2 spsk chillipeber
Salt og peber
Kærnemælk (brug evt. almindelig mælk)
1 spsk tabasco
Olie


Fremgangsmåde:
  • Kyllingelårene marineres i et par timer i kærnemælk blandet med en stor spiseskefuld tabasco
  • Mel og krydderier blandes 
  • Kyllingelårene afdryppes, og vendes grundigt i melblandingen
  • Varm en pande op med med neutral olie (bunden af panden skal være dækket) 
  • Når olien er godt varm lægges kyllingelårene på
  • Stykkerne steges til de er gyldne og sprøde, og de ligges herefter på fedtsugende papir
  • Sørg for at alt er gennemstegt
  • Server med verdens bedste coleslaw
  • Nyd :-)



Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar