mandag den 20. april 2015

Sennep-rosmarin marinade til kylling

I vores barndom var kyllinge over- og/eller underlår ofte marineret med sød fransk sennep og rosmarin. Marinaden er da også ret så børnevenlig, da den er sød, smagfuld og lækker. Det er noget vores mor altid har lavet, og jeg kom for nylig i tanke om det igen, da hun serverede sådan nogle kyllingelår for mig for nylig :-) Skindet bliver sprødt og nærmest glaseret efter en tur i ovnen! Virkelig en lækker marinade!


Sennep-rosmarin marinade til kylling
Ingredienser: 
Kyllingeover- eller underlår (eller hel kylling)
Sød fransk sennep
Rosmarin
Salt
Evt. lidt olie

Fremgangsmåde:
  • Bland sød fransk sennep, lidt olie og lidt salt i en lille skål
  • Kom marinaden ovenpå kyllingeskindet
  • Drys med rosmarin på toppen
  • Kom i ovnen ved 200 grader (gerne over-undervarme) i 45-60 minutter eller indtil kyllingen er gennemstegt
  • Sæt evt. grill på tilsidst så skindet bliver sprødt 
  • Nyd til al slags tilbehør, vi spiste kyllingen med bønnefritter :-)


Charlotte

Ingen kommentarer:

Send en kommentar